Welkom bij

Wereldwinkel Purmerend

(H)eerlijk genieten tijdens de feestdagen met de Belgische chocolade van Belvas.

Chocolade, wie houdt er niet van? In Nederland eten we jaarlijks wel 4,7 kilo chocolade per persoon. Ook ik heb eigenlijk al best veel chocolade gegeten dit seizoen. Toch koop ik niet zomaar alles. Ik probeer erop te letten dat de chocolade naast vegan ook zo eerlijk mogelijk is. 

Wil jij tijdens de feestdagen ook genieten van eerlijke chocolade, dan zit je goed met de (h)eerlijke chocolade van Belvas. 100% biologische ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd in de beste plantages. 

Het Belvas-logo, dat twee handen op elkaar voorstelt, staat voor de samenwerking tussen Noord en Zuid. Het verwijst ook naar de cacaoboon en het handwerk en vat op die manier de missie van Belvas samen: zuivere cacao voor echte chocolade, een terugkeer naar authentieke smaken.

Ik van de PR-redactie kan je vertellen dat deze chocola om te smullen is! Mijn persoonlijke favoriet is de cadeaudoos met smakelijke bonbons als pure karamel en witte-chocolade mokka. (H)eerlijk om van te smullen tijdens de feestdagen maar je kunt deze prachtige cadeauverpakking natuurlijk ook cadeau doen.

De chocolade van Belvas is:

* Traceerbaar tot de vier partnercoöperatieven in Peru en in Santo-Domingo
* Biologisch
* Fairtrade
* Glutenvrij

​En er zijn verschillende smaken geschikt voor veganisten. 

Voor de actuele voorraad en prijzen, kom langs in de winkel.