Welkom bij

Wereldwinkel Purmerend

10 oktober 2018 - Dag van de Duurzaamheid

10 oktober 2018 vindt de jubileumeditie Dag van de Duurzaamheid plaats. Deze tiende editie laat wederom zien dat we duurzaamheid belangrijk vinden. Dus doe mee! En laat je duurzaam verrassen bij Wereldwinkel Purmerend.

Wij hebben voor deze dag het perfecte product in huis. Wasdrogerbollen van wol! En alleen op 10-10-2018 met 20% korting.

Hiermee droog je sneller de was op een natuurlijke manier. Zo bespaar je energie.

Door de 3 bollen tussen de natte was te stoppen wordt de lucht efficiënter gebruikt. Daardoor is de was sneller droog. De droogtijd wordt met 25% verkort in de droogtrommel en daarmee wordt 25% minder energie verbruikt. Bovendien hoef je geen wasverzachter te gebruiken, de was komt er zachter en minder gekreukt uit, zonder chemische stoffen. De bollen kunnen voor 1000 droogbeurten gebruikt worden.

De bollen gemaakt zijn van 100% schapenwol, groene blokzeep en water. 

De wol wordt geïmporteerd uit Nieuw-Zeeland, omdat de wol van de schapen uit de hooglanden van de Himalaya door het klimaat en de voeding, te hard is. In Nepal wordt het gekaard en tot wasdrogerbollen gevilt. Het water waarmee gevilt wordt is verwarmd d.m.v. zonne-energie.

Aanbieding
Tijdens de dag van de duurzaamheid, is er 20% korting op de wasbollen evenals op de producten van Seepje.