Welkom bij

Wereldwinkel Purmerend

Komende zaterdag 7 juli de eerste Zomerse Zaterdag!

Aanstaande zaterdag 7 juli vindt de eerste Zomerse Zaterdag in de Zuidersteeg plaats. Verschillende winkeliers zorgen ervoor dat op elke zomerse zaterdag de Zuidersteeg bruist van de activiteiten. En omdat wij (deels) gevestigd zijn in de Zuidersteeg, doen we gezellig mee! 

Het programma

Wij staan deze dag met een duurzaamheidskraam. De duurzame artikelen in de kraam hebben allemaal 20% korting. En alleen deze zaterdag ontvang je bij je aankoop op de kraam, een attentie van Seepje. Hoe leuk is dat? 

Ook hebben we een speciale actie met de bekende waterfles de Dopper. De Dopper is verkrijgbaar voor €11.- in plaats van €12,50 en €1.- gaat naar zwerfinator Dirk Groot.

Kinderen maken komende zaterdag kans op een Dopper met de kleurwedstrijd versier de Dopper! 

Presentatie Dirk Groot

Plastic soep is een serieus probleem. Om dit probleem op te lossen kunnen er veel dingen worden gedaan. Dirk Groot, beter bekend als de zwerfinator, geeft om 12 en om 13 uur een presentatie over zwerfafval en weggooi plastic.

Kortom: genoeg te doen in de Zuidersteeg op zaterdag 7 juli. Voor alle activiteiten is de toegang gratis, kom gezellig langs.